Peşin Fiyatına 3 Taksit
Personal menu
Ara
Blog Arşivi
RSS

'2022' 'Ekim' blog yazısı

Yüksek İnce Topuklu Ayakkabılar ile Gözler Üzerinizde Olsun
Yüksek İnce Topuklu Ayakkabılar ile Gözler Üzerinizde Olsun

Topuklu ayakkabı kombinleri, kadınların tarzlarına yansıtmış oldukları gösterişli ve şık ayakkabılardan oluşuyor. Yapmış olduğunuz kombinlere göre farklı seçimlerde bulunduğunuz yüksek ince topuklu ayakkabı kombinlerinde pek çok farklı model seçeneği bulunuyor. Yapacağınız seçimlerde dikkat etmeniz gereken bazı konular bulunuyor. Bu konular arasında ise gireceğiniz bir mekân, yaşınız ya da tarzınız gibi durumlar söz konusudur. Hem şık seçimler yapabilir hem de tarzınız ile gözleri kamaştırabilirsiniz. Şıklığınıza şıklık katacak topuklu ayakkabı kombinlerinde farklı modeller olduğu gibi canlı ve parlak renkler de yer alıyor. Birbirinden farklı renkleri ile şık görünler elde etmenizi sağlayacak yüksek ince topuklu ayakkabı kombinleri kadınların özel gün kombinlerinde ve ofis stillerinde değerlendirilebiliyor. Peki, yüksek ince topuklu ayakkabı nasıl kombinlenir? Hangi kıyafetler ile tercih edilirse doğru bir stil ortaya çıkar? Gelin şimdi bu konulara değinelim ve birbirinden şık kombinler yaratalım.

En Şık Kombinler Nasıl Yapılabilir?

Yüksek ince topuklu ayakkabı kombinleri ceket, kaban, abiye, gömlek, elbise, kazak, pantolon vb. kıyafetler ile rahatça kombinlenebilir. Tarzlarınıza renk katan topuklu ayakkabılar birbirinden şık giyimler ile rahatlıkla birleştirilebilir. Stilinize canlılık katacak ve bu yılın en trend ürünleri arasında yerine alacak.

Yüksek ince topuklu ayakkabı kombinlerine örnek verelim. Önemli bir iş toplantısında, stilinize yansıtacağınız kıyafetlerin arasında blazer cekete ya da şık bir elbiseye yer verebilirsiniz. Ortamın ciddiyetine göre bu durum değişiklik gösterebilir. Yapacağınız seçimlerde beyaz, siyah, gri gibi renklerde seçim yapmanız ortamın ciddiyetine uyum sağlar. Resmiyetin fazla hakim olmadığı noktalarda pantolon ve gömlek ile değişiklik katabilirsiniz.

Günlük hayatınızda da Jean ve kot şortlar ile yüksek ince topuklu ayakkabı modellerine yer verebilirsiniz. Stilinizde değerlendireceğiniz ayakkabılar ile çantalarınızı da rahat bir şekilde birleştirebilir, havalı görüntüler elde edebilirsiniz. Ayakkabılarınız ile çantalarınızı birbirleri ile uyumlu seçmeniz kombininizi güçlendirir.

Yüksek Topuklu Ayakkabı Alırken Bunlara Dikkat Edin

  • Bu ayakkabı modelleri oldukça kolay ve şık bir şekilde kombinlenebilen ayakkabılardır. En basit kombinlerinizi bile göz alıcı bir güzelliğe büründürebilirsiniz.
  • Yüksek ince topuklu ayakkabımodelleri en çok tercih edilen ayakkabılardır. Ancak bu ayakkabıları alırken dikkat edilmesi gereken noktalar elbette vardır.
  • Alacağınız ayakkabıda ilk bakılması gerekilen şey iskeletinin sağlam olmasıdır. Topuk yüksekliğinde rahat etmeniz önem taşır. Topuğu sağlam bir şekilde yer ile temas etmelidir. Ayakkabılar büyük değil de ayağınıza göre olmalıdır.
  • Topuklarının sallanıyor olması yürümenizi engeller. Burkulmalara sebebiyet verebilir.
  • Bu tarz ayakkabılarda kullanmaktan çekinmeyeceğiniz renk ve desenleri tercih etmeye dikkat edin. Leopar desenli bir ayakkabı giymek cesaret ister. Bir diğer yandan leopar desenli yüksek ince topuklu ayakkabısize feminen görüntü verir. Bundan dolayı klasik bir kombin oluşturabilmek için kullanmanız daha doğru olur.

 

Beyaz Topuklu Ayakkabıyı Doğru Kombinleme Sanatı
Beyaz Topuklu Ayakkabıyı Doğru Kombinleme Sanatı

Sezonun en cool ve en gözde trendlerinden bir tanesi olan beyaz topuklu ayakkabı hem bahar hem de yaz döneminin vazgeçilmezleri arasına girmeye aday oldu bile. Peki, bu beyaz topuklu ayakkabı modellerini iddialı bir şekilde nasıl giyebiliriz? Kombin önerileri ve detayları devamında.

Beyaz topuklu ayakkabı, pek çok insanın dolabında bulundurması gereken çeşitlerinden biridir. Gerek günlük işlerinizi halletmeye giderken, gerek elbiseleriniz ile harika kombin yaratmanızı sağlar. Yalnızca şık kıyafetler değil, sokak modası için de harika bir kombin tercihi olabilir. Kısacası beyaz topuklu ayakkabı, tamamen kombinlerinizi tamamlayan asil parçalardır. Beyaz topuklu ayakkabı modelleri hem yaz hem de kış aylarında tercih edilebilir. Doğru kombin ve dikkatli olmak şartı ile tüm kombinlerinizde beyaz topuklu ayakkabı modellerine yer verebilirsiniz.

Gün boyu hem sizleri rahat ettirecek hem de kıyafetlerinize şıklık katacaktır. Dolayısı ile beyaz topuklu ayakkabı tercih ederken kesinlikle en iyi modeli almaya gayret gösterin. Çünkü bu beklentinizin çok üzerinde işinize yarar. Hatta beyaz topuklu ayakkabı bir defa denendiğinde bağımlılık yapma potansiyeline sahiptir. Yalnızca topuklu için geçerli değil, diğer ayakkabı türlerine ihtiyaç dahi duymayacaksınız.

Beyaz Ayakkabı Giyebilmek

Beyaz topuklu ayakkabı giyerken ya da satın alırken, muhtemelen aklınızda pek çok soru işareti olacaktır. Kendinizebeyaz topuklu ayakkabı nasıl kombinlenir ki, diyebilirsiniz. Ünlü mankenlerin ve moda ikonlarının tercih ettiği ve önerdiği kombinleri sizler için hazırladık. Bu yazıdan sonra aklınızda beyaz topuklu ayakkabı ile yapabileceğiniz pek çok kombin oluşacaktır.

Beyaz Topuklu Ayakkabıların Tamamlayıcısı

Çeşitlerin arasında pek çok tercih edilmese de aklınızın köşesinde hep duran bir beyaz topuklu ayakkabı vardır. Eğer sizin de dolabınızda hala yoksa ancak almak için can atıyorsanız, şimdi almanın tam zamanı diyebiliriz.

Beyaz topuklu ayakkabı ile tamamlanabilecek kıyafetlerden bahsedeceğiz.

  • Beyaz bir gömlek ile beyaz topuklu ayakkabıkombini yapabilirsiniz.
  • Mavi Jean altında giydiğiniz beyaz topuklu ayakkabımodelini hayal edin.
  • Daha da hoşunuza gidecek bir şeyden bahsedeceğim.Beyaz topuklu ayakkabı dediğinizde sizin de aklınıza stiletto yerine bağcıklı önü açık yeni sezon modelleri geliyor ise üzerine hemen yırtık düşük bel kot pantolon giyin. Üzerine giyeceğiniz dekolteli üst ile her yere gidebilirsiniz. Özellikle de beyaz topuklu ayakkabı bronz tene çok yakışmıyor mu?
  • Hazır bronzluktan söz etmişken, beyaz bikini altında yazın plajdabeyaz topuklu ayakkabı giydiğinizi hayal edin. Üzerine kimono giyerek yaz partilerine koşarak gidebilirsiniz.

Günlük Kombinlerinize Trend Bir Yorum

Siyah, haki, gri gibi renkler ve daha trend parçalar ile beyaz topuklu ayakkabı modellerinden birini bir araya getirerek etkiyi iki katına çıkarabilirsiniz. Böylece hem popüler parçalar bir araya gelir hem de beyaz topuklu ayakkabı ile daha havalı duruş sergilemiş olursunuz.

#ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi