Peşin Fiyatına 3 Taksit
Personal menu
Ara

2022-2023 Çizme Modelleri ile Kombin Önerileri

2022-2023 Çizme Modelleri ile Kombin Önerileri

2022-2023 Çizme Modelleri ile Kombin Önerileri

Aralık ayı ile birlikte çizme sezonunu açmış bulunduk. Kombinlerinizi çizmeler ile tamamlayarak tarzınızı ortaya koyabilirsiniz. Kış boyunca bacaklarınızı sıcacık tutan çizmeler, aynı zamanda kombinlerinizi bir adım öteye taşıyacak.

Kadın çizme modelleri her kış sezonunun vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Diz üstü, diz altı modelleri ile her kombine uygun bir çizme bulabilmek mümkün. Uzun çizmeleri kombinlerken, pantolon ya da tayt giyecekseniz, bacaklarınızı saran pot durmayan pantolon modellerine yönelmeniz gerekmektedir. Kısa etekler ile kominleneyeceğiniz uzun çizmeleri, üzerine giyeceğiniz bu yılında modası olan oversize bir hırka ile tamamlayabilirsiniz. "Klasik kesim etekler ve kalem eteklerin altına çizme giyilemez" algısını ortadan kaldırın. Klasik kesim etekler özellikle diz altı çizmeler ile tamamlandığında, ofis şıklığını yakalamanıza yardımcı olacaktır. Kotların üzerine giyeceğiniz balıkçı yaka trikolar ve diz üstü çizmeler şık ve günlük stil için size yardımcı olacaktır.

Kışın vazgeçilmez parçaları olan kabanları, topuklu çizmeler ile kombinleyerek şık bir hava yakalayabilirsiniz. Ancak bu kombini yaparken kaban ve çizme boyunun birbirini tutmasına özen göstermelisiniz. Ayrıca belini kemerle belirginleştirdiğiniz salaş elbiseler de topuklu çizmeler ile kombinlenebilir. Desenli ve iddialı çizme modellerini kombinlerken, üzerine kullandığınız parçaların daha sade olmasına özen göstermelisiniz. Tüm bunların yanında, taba ve bordo renklerdeki uzun süet çizmeleri kombinlerken, çanta veya şal gibi bir aksesuarda aynı renkleri kullanarak, kombininizi tamamlayabilirsiniz.

 

Kadın çizme modellerinden uzun ve ince topuk çizmelerle, A kesim bilek hizasında ki etekler sizi çok hoş bir görüntüye ulaştırabilir. Uzun çorap çizmeleri de trençkotlar ile gizleyerek muhteşem kombininizi bir sürprize dönüştürebilirsiniz. Daha iddialı bir tarzı benimseyen kadınlar ise ince ya da opak çorapların üzerine giyilebilecek deri şortları, süet görünümlü çizmeler ile kombinleyerek daha feminen bir görünüme kavuşabilirler.

Tek renk giyinmek artık çok moda. Düz ve simsiyah giyindiğiniz bir kombini, diz üstü siyah çizmeleriniz ile tamamlayarak, uzun ve zayıf bir görünüme kavuşabilirsiniz. Yeni sezonun en gözde parçalarından biri de crop-top`lar. Altına giyeceğiniz yırtık kot ve uzun çizmeleri, deri ceketler ile kombinlediğinizde spor ve tarz görünebilirsiniz.

Çizmeleri gündelik hayatınızda, iş hayatınızda ve randevularınızda kullanabildiğiniz gibi gece şıklığınızı tamamalamak için mini etek veya şık elbiseler ile de kullanabilirsiniz. Size verdiğimiz kombin önerilerinden ziyade www.ayakkabiprensi.com/cizme kategorimizi ziyaret ederek beğendiğiniz çizme modelleri ile kendi tarzınızı yansıtabilir, kış şıklığını yakalayabilirsiniz!  

Yorumunuzu bırakın
#ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi        “Prens100” kodu ile 100₺ İNDİRİM+%5 İNDİRİM+PEŞİN FİYATINA 3 TAKSİT+ÜCRETSİZ KARGO        #ayakkabiprensi